KLOKROCK CAFE

Geopend v/a 21.30 uur

Entree €5.00 p/p

Biografie

Heavy Duty Rock is een coverband uit Brabant en speelt Classic Rock-covers. Haar naam verraadt het al, deze muzikanten maken een stevig (maar melodieus) potje muziek. Heavy Duty Rock heeft een zeer gevarieërd repertoire. Van AC/DC tot ZZ Top, van Bob Seger tot Tina Turner en noem maar op. Heavy Duty Rock besteedt veel aandacht aan het coveren van hun songs. Bij de eerste noten of klanken weet je al dat het goed zit!
 
Maar Heavy Duty Rock is vooral een live band, plezier staat voorop en een optreden is dan ook altijd een feestje! Naast oog voor muzikale details is er ook ruimte voor spontane interactiviteit met het publiek en improvisatie. Heavy Duty Rock swingt en rockt met een eindeloze setlist van nostalgische rockhits.
 
voor meer info: www.heavydutyrock.nl of check onze Facebook site. Maar kom natuurlijk vooral eens langs bij een van de vele optredens…
Info
Octo-Push is een allround Party/Coverband, die bekend staat om haar kwaliteit en uitstraling.
 
 
Biografie
Octo-Push is een allround Party/Coverband, die bekend staat om haar kwaliteit en uitstraling. De band heeft een breed repertoire en speelt Engels- en Nederlands...talige hits uit de 60-er jaren, de discohits uit de jaren '70 en de popsound van de jaren '80 tot aan de muziek van nu!
Het is pas feest als Octo-Push is geweest!
Pop, rock, Nederlandstalig, smartlap, soul en disco, ieder genre is denkbaar. Juist de afwisseling maakt Octo-Push tot een top band, die met een avondvullend programma het publiek weet te boeien van het begin tot het eind. Een veelzijdig en fris repertoire dat altijd weer zorgt voor een geslaagd feest!
De band bestaat uit 6 gedreven muzikanten met jarenlange band- en podiumervaring, Met twee zangers/gitaristen en een topzangeres kunnen ze elk meerstemmig werk aan! Kortom, allround dus!
Octo-Push speelt op evenementen, bedrijfsfeesten, in kroegen, op zomer festivals én bruiloften. Met een zeer gevarieerd repertoire, op en top entertainment en een hoog muzikaal niveau, staat deze band iedere keer weer garant voor een onvergetelijke avond!
"Muziek moet je beleven en voelen!" (uitspraak Geert de Lange, zanger/gitarist van Octo-Push......)
Bezetting:
Geert de Lange - Zang/slaggitaar Juozas Aanen - Zang/sologitaar Mieke van den Boomgaard - Zang Ton Poldervaart - Basgitaar Teus van den Heuvel - Toetsen Danny van Leeuwen - Drums

Direct offerte aanvragen?