Partycentrum De Klok Kinderdijk

Arrangementen Partycentrum De Klok

Vanaf € 20,- Per Persoon

Voor meer info en prijzen kunt u contact opnemen

info@deklok.com

Telefonisch kunt u bellen naar 078-691 25 97

De wonderlijke molens van de Alblasserwaard

Op deze dag ontvangen wij u in Partycentrum "De Klok" in Kinderdijk. Daar wordt u op een kop koffie of thee met een heerlijk stuk ovenvers appelgebak getrakteerd. Na het 2e “Bakkie” stappen we de bus in,

om onder begeleiding van onze gids een tocht langs de molens van de Alblasserwaard te maken,

De Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden tellen zo'n 50 molens, natuurlijk hebben we niet de tijd om deze allemaal te bezichtigen, maar we hebben enkelen voor u uitgekozen. Onderweg ziet u "achtkante stellingmolens", "stenen grondzeilers" en "wipmolens" aan u voorbij gaan, tevens wordt een stuk geschiedenis van de molens verteld.

Na deze leerzame molentocht komt u aan bij partycentrum de Klok in Kinderdijk daar gaat u genieten van een heerlijk drie gangen diner, of een koffie tafel

 

Beleef de Alblasserwaard op zijn mooist!

Mogelijkheden, uitbreidingen en prijzen op aanvraag


De Kinderdijkse bingo!!

Met muzikale ondersteuning van onze huis accordeonist, wordt u verwelkomt bij de entree van onze museumzaal in Partycentrum De Klok. Vervolgens serveren we de koffie of thee en een heerlijk stuk appeltaart.

Na ontvangst en tweede maal koffie of thee gaan we beginnen met drie bingo rondjes en de bijbehorende leuke prijzen uit de streek.

Nadat we de prijzen hebben verdeeld wordt er een heerlijk drie gangen diner geserveerd.

Mogelijkheden, uitbreidingen en prijzen op aanvraag


Pannenkoekentocht

U wordt ontvangen bij de entree met muziek van onze huis accordeonist, vervolgens serveren wij u de koffie of thee en een ovenvers koekje van eigendeeg.

Na de ontvangst en het tweede bakje koffie of thee stappen we de bus in om onder begeleiding van onze gids  de molens van de Alblasserwaard te bezichtigen

Bij terugkomst in Partycentrum De Klok zult u de geuren al ruiken van de pannenkoeken die onze koks aan het bakken zijn. Natuurlijk heeft u ontzettende trek gekregen van de schitterende tocht. Daarom mag u onbeperkt pannenkoeken eten met kaas, spek en vele andere lekkernijen.

Kortom, pannenkoeken eten in de Alblasserwaard is de moeite waard!

Mogelijkheden, uitbreidingen en prijzen op aanvraag

http://receptidee.net/wp-content/uploads/2012/07/pannenkoek1.jpg

Varen langs de wereldberoemde molen

Op dag ontvangen wij u bij de entree met onze huis accordeonist die oud Hollandse liedjes speelt, aansluitend serveren we de koffie of thee en oma's cake, na ontvangst en het tweede bakje koffie of thee vertrekt u lopend of met de touringcar naar de boot.

Na te zijn ingescheept start de relaxte rondvaart langs de molens. Aan het einde van de rondvaart afhankelijk van welke optie die u gereserveerd heeft (1,2,of 3) keert u weer terug bij partycentrum de Klok.

OPTIE 1:

Aankomst met 2 x koffie of thee en oma's cake, Rondvaart en Lunch(Koffie tafel met kroket) Duur: ca 3.5 uur

OPTIE 2:

Aankomst met 2 x koffie of thee en oma's cake, Bezoek gemaal, Rondvaart, bezoek aan de bezoekers molen en diner. (drie gangen diner) Duur: ca 5 uur

OPTIE 3:

Aankomst met 2 x koffie of thee en oma's cake, Rondvaart, borrel, bingo en diner (drie gangen diner) Duur: ca 5.5 uur

Mogelijkheden, uitbreidingen en prijzen op aanvraag

Paardentram tocht.

Op deze dag ontvangen wij uw gezelschap met koffie of thee en gesorteerd gebak in ons partycentrum.

Uw gezelschap vertrek hierna om de mooie dorpjes straatjes en huizen te bezichtigen, ook zullen ze heerlijk genieten van de natuur. Uw gezelschap zult de mooie dingen zien die normaal niet zo snel opvallen. Vanuit de paardentram kan uw gezelschap de Kinderdijkse molens bezichtigen.

Na de rondrit met de paardentram komen we weer terug bij Partycentrum de Klok voor de lunch, de kinderdijkse koffietafel met een kroketje. Duur 4 uur

(Er is ook een paardentram aangepast voor rolstoelers)

Mogelijkheden, uitbreidingen en prijzen op aanvraag

Janplezier_10_pers..jpg24_pers._Janplezier.jpg

Rondje Klok

U wordt muzikaal onthaald door onze accordeonist en ontvangen in onze schitterende museumzaal met koffie en thee en koekje van eigen deeg zo uit de oven.

Na dit gezellig onder onsje ziet u een zeer interessante informatie film over de wereldberoemde molens van Kinderdijk. Aansluitend nog een 2e bakje koffie of thee. (of een consumptie)

Daarna is het tijd voor de lunch. (Kinderdijkse koffietafel met kroket) duur 3 uur.

Mogelijkheden, uitbreidingen en prijzen op aanvraag 

 

arnold_met_accordeon.JPG