Arrangementen bij Grand café, Restaurant-Eetcafé  en Partycentrum De Klok

Mogelijk al vanaf € 20,- Per Persoon

voor particulieren, touringcarbedrijven en groepen

hier onder vervolgens een greep met impressie uit een van de arrangementen

 

Voor meer info en prijzen kunt u contact opnemen

per telefoon of mail  078-691 25 97/ 06-55107705  info@deklok.com

 

 

De wonderlijke molens van de Alblasserwaard

Op deze dag ontvangen wij u in Partycentrum "De Klok" in Kinderdijk. Daar wordt u op een kop koffie of thee met een heerlijk stuk appelgebak getrakteerd. Na het 2e “Bakkie” stappen we in de (uw) bus,

om onder begeleiding van onze gids een tocht door de Alblasserwaard, langs de molens en andere bezienswaardigheden te maken,

In de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden bevinden zich vele molens, natuurlijk hebben we niet de tijd om deze allemaal te bezichtigen, maar we hebben enkelen voor u uitgekozen. Onderweg komt u langs en ziet u "achtkante stellingmolens", "stenen grondzeilers" , "wipmolens" en vele andere bezienswaardigheden aan u voorbij gaan, tevens wordt een stuk geschiedenis van de omgeving en molens verteld.

Na deze leerzame rondrit komt u aan bij Partycentrum de Klok in Kinderdijk daar gaat u genieten van o.a een heerlijk drie gangen diner, een koffie tafel of wat u gereserveerd heeft.

 

Beleef de Alblasserwaard op zijn mooist!

Mogelijkheden, uitbreidingen, speciale wensen en prijzen op aanvraag

a5dcc610855ed8da7e68ccd7a5582e24.jpg

De Kinderdijkse bingo!!

Met muzikale ondersteuning van onze huis accordeonist, wordt u verwelkomt bij de entree van onze museumzaal in Partycentrum De Klok. Vervolgens serveren we de koffie of thee en een heerlijk stuk appeltaart.

Na ontvangst en tweede maal koffie of thee gaan we beginnen met drie bingo rondjes en de bijbehorende leuke prijzen uit de streek.

Nadat we de prijzen hebben verdeeld gaat u genieten van o.a een heerlijk drie gangen diner, een koffie tafel of wat u gereserveerd heeft.

Mogelijkheden, uitbreidingen, speciale wensen en prijzen op aanvraag

bingoballen%201.jpg

Pannenkoekentocht

U wordt ontvangen bij de entree met muziek van onze huis accordeonist, vervolgens serveren wij u de koffie of thee en een ovenvers koekje van eigen deeg.

Na de ontvangst en het tweede bakje koffie of thee stappen we in de (uw) bus in om onder begeleiding van onze gids  een rondrit door de Alblasserwaard langs de molens van de Alblasserwaard en andere bezienswaardigheden te maken.

Bij terugkomst in Partycentrum De Klok zult u de geuren al ruiken van de heerlijk pannenkoeken die voor u vers gebakken zijn.
U heeft natuurlijk ontzettende trek gekregen na deze tour door de Alblasserwaard, hoeveel kunt u op van deze heerlijke pannenkoeken ?
U mag namelijk onbeperkt pannenkoeken eten met kaas, spek en vele andere lekkernijen.

Mogelijkheden, uitbreidingen, speciale wensen en prijzen op aanvraag

 

Varen langs de wereldberoemde molen

Op dag ontvangen wij u bij de entree met onze huis accordeonist die oud Hollandse liedjes speelt, aansluitend serveren we de koffie of thee en oma's cake, na ontvangst en het tweede bakje koffie of thee vertrekt u lopend of met de (uw) touringcar naar de boot.

Na te zijn ingescheept start de relaxte rondvaart langs de molens. Aan het einde van de rondvaart afhankelijk van welke optie die u gereserveerd heeft (1,2,of 3) keert u weer terug bij partycentrum de Klok.

OPTIE 1:

Aankomst met 2 x koffie of thee en oma's cake, Rondvaart en Lunch(Koffie tafel met kroket) Duur: ca 3.5 uur

OPTIE 2:

Aankomst met 2 x koffie of thee en oma's cake, Bezoek gemaal, Rondvaart, bezoek aan de bezoekers molen en diner. (drie gangen diner) Duur: ca 5 uur

OPTIE 3:

Aankomst met 2 x koffie of thee en oma's cake, Rondvaart, borrel, bingo en diner (drie gangen diner) Duur: ca 5.5 uur

Mogelijkheden, uitbreidingen, speciale wensen en prijzen op aanvraag

Paardentram tocht.

Op deze dag ontvangen wij uw gezelschap met koffie of thee en heerlijke appeltaart in ons Partycentrum.

Uw gezelschap vertrek hierna met de paarden tram, de rondrit  gaat langs  straatjes en huizen over de dijk, waar uw gezelschap de mooie dingen zult zien die normaal niet zo snel opvallen. Vanuit de paardentram kan uw gezelschap de Kinderdijkse molens bezichtigen en het molengebied aanschouwen.

Na de rondrit met de paardentram komen we weer terug bij Partycentrum de Klok voor de lunch, de kinderdijkse koffietafel met een kroketje. Duur 4 uur

(Er is ook een paardentram aangepast voor rolstoelers)

Mogelijkheden, uitbreidingen, speciale wensen en prijzen op aanvraag

b476f8ba13c71ed67b8137dd7926a50b_f128.jpg
4a3448da6911078aac3dd0e0e74dfee9_f130.jpg

Rondje Klok

U wordt muzikaal onthaald door onze accordeonist en ontvangen in onze schitterende museumzaal met koffie en thee en koekje van eigen deeg zo uit de oven.

Na dit gezellig onder onsje ziet u een zeer interessante informatie film over de wereldberoemde molens van Kinderdijk. Aansluitend nog een 2e bakje koffie of thee. (of een consumptie)

Daarna is het tijd voor de lunch. (Kinderdijkse koffietafel met kroket) duur 3 uur.

Mogelijkheden, uitbreidingen, speciale wensen en prijzen op aanvraag 

arnold_met_accordeon.JPG

Direct offerte aanvragen?